KREATIV MED MANDALA

28. feb, 2017
UTSTILLING
9.mars kl. 14 åpner det en utstilling i Oppland fylkeskommunes foaje i Kirkegata 76 på Lillehammer. Jeg stiller ut sammen med Ragnhild Borgen Haugen, treskjæring og skinntrykk.
Det er et samarbeid mellom Oppland fylkeskommune, Norske husflidshåndverkere i Oppland og Brita Rusten Åmot, husflidskonsulent i Oppland.
Utstillingen vil vare fra: 09.03.2017 til 05.05.2017 og vil være åpen mandag - fredag kl. 8.00 -15.30.
28. feb, 2017
NYE MANDALAER
Har ikke vært så aktiv på min hjemside de siste 3 årene men jeg har brodert en del nye mandalaer til mennesker som betyr/har betydd veldig mye for meg.
4. feb, 2014
NY VÅR, NYE MULIGHETER!
Det har vært stille på min webside. I oktober har jeg mistet min hund, min trofaste kamerat gjennom 9 år og det satte sine spor.
Men nå er jeg tilbake og er i gang med å brodere nye mandalas som skal bli broderipakker. Jeg skal i hvert fall ha et foredrag i mars og en utstilling på Felles Glede i Ringebu i oktober. Men jeg håper at det blir mye mer i 2014!
Jeg gleder meg!
Mira
BRODERIPAKKER JULEMANDALAS
Har brodert to liten julemandalas som har blitt en broderipakke. Stoff, garn, nål og mønster finner du i en papphyls. Kr. 150,- + porto. Hvis du sender en e-mail så sender jeg informasjon om betaling osv.
broderipakke, julemandala 2012
Julemandala 2012
Julemandala 2013
OVERRASKELSE!
I dag var jeg på tur med min hund Mira. Vi gikk langs Lågen. Det var veldig kaldt og surt men Mira fant noen spiselige elgrester (hurra) og se hva jeg fant............!
Stein med mandalamotiv funnet langs Lågen

NÅ ER JEG I GANG!

Hei,

Har kommet i gang med en webside men det er fortsatt mye arbeid igjen. Det blir sikkert fint til slutt men nå er det litt rotete. Beklager!

Med vennlig hilsen,

Hetty den Hertog

'Lære å føle'
'Mandala Hetty 1'
'Mandala Hetty 2'